Lunch

måndag 10 december

Tandoorimarinerad kycklingklubba serveras med basmatiris,
gurkraita samt smörfrästa ärtor
95 kr
Stekt kolja meurniere serveras med rödbetor, knapetstekt bacon
samt kokt potatis och brynt smör
95 kr

tisdag 11 december

Lasagne al forno serveras med basilikacreme
95 kr
Pankopanerad torsk serveras med örtpotatis, citrusyoghurt samt
persiljepicklad gurka
95 kr

onsdag 12 december

Fläskgryta smaksatt med rödvin,.grönpeppar samt grädde serveras
med basmatiris samt creme fraiche
95 kr
Pestobakad kolja serveras med saltbakad potatis, örtcreme samt
gräddstekt svartkål
95 kr

torsdag 13 december

Antons ökända gulaschsoppa serveras med creme fraiche &
surdegsbröd
95 kr
Vitvinsångad sejfilé serveras med blomkålsmos, brynta haricot
vertes samt sauce vertes
95 kr

fredag 14 december

Panerad snitzel serveras med stekt potatis, rödvinssås, ärtor samt
anjovis
95 kr
Chilibakad laxfilé serveras med glasnudelsallad samt wasabicreme
95 kr

Gäller hela veckan

Spenat, lök & fetaostfyllda quesadillas serveras med rostad majsaioli
samt picklad lök
95 kr