Lunch

måndag 21 januari

Örtbakad kycklingfilé serveras med smörade morötter, kycklingsky samt
potatisstomp
95 kr
Pocherad torsk serveras med Rattauille, citronkäm och kryddat ris
95 kr

tisdag 22 januari

Helgrillad fläskkotlett med ugnsrostad potatis, örtagårdsås samt
lättkokt blomkål
95 kr
Smörstekta fiskbiffar med skaldjurssås, frästa sockerärtor samt ris
95 kr

onsdag 23 januari

Stekt falukorv med stuvad vitkål, senapskräm och kokt potatis
95 kr
Ugnsbakad sej med solrospesto och coctailtomater serveras med
ljummen
couscoussallad
95 kr

torsdag 24 januari

Gulaschsoppa serveras med gremolata och creme fraiché
95 kr
Ugnsbakad torsk med brynt smör,Grillad savoykål, rostade hasselnötter
och kokt potatis
95 kr

fredag 25 januari

Fläskschnitzel med stekt potatis, rödvinssås, citron och gröna ärtor
95 kr
Kokt långa med vitvinssås, stenbitsrom, honungsglaserade morötter
och potatismos
95 kr

Gäller hela veckan

Vegetarisk grönsakslasagne med ädelost toppas med rostade
fröer och örtolja
95 kr