Lunch

tisdag 26 mars

Sojabakad kolja serveras med asiatisk nudelsallad samt wasabidipp
95 kr
Fläsklägg med rotmos samt pepparrotssås och smörade morötter
95 kr

onsdag 27 mars

Mandelbakad kolja serveras med pressad potatis och ångad broccoli
95 kr
Pannbiff med vitköksstekta champinjoner, skysås samt potatismos
95 kr

torsdag 28 mars

Panerad spätta med tartarsås, gröna ärtor samt potatismos
95 kr
Kalv i dill serveras med morötter samt kokt potatis
95 kr

fredag 29 mars

Ugnsbakad torsk serverar med brynt smör, morotspuré samt rostade
rotfrukter
95 kr
Ryggbiff av rosékalv serveras med rödvinssås, örtsmör, baconstekt
haricots verts
samt rostad potatis
95 kr

Gäller hela veckan

Vegetariska Quesadillas fyllda med spenat, oumph, getost och
parmesanost toppad
med honung, black garlic majonäs, ruccola samt rostade fröer
95 kr
Dela sidan
Skriv ut Ladda ner PDF